Forti Go

Hét biggenvoerconcept voor een vliegende start!

Forti Go van Nijsen/Granico is de ideale voerlijn voor biggen. Alle  voeders binnen het concept worden geproduceerd volgens het unieke en duurzame Food-for-Feed procedé.
 
Met het droge opvolgvoer Forti Go speelt Nijsen/Granico verder in op de behoeften van de varkenshouder die in de kraamstal steeds vaker kiest voor vloeibaar in plaats van vast biggenvoer. Forti Go borduurt voort op de vlotte start van de biggen in de kraamstal en zet dit voort in de opfokstal.


Voordeel
Door de combinatie Forti Boost en Forti Go in te zetten wordt de voeropname op peil gehouden, de speendip voorkomen en zijn de koppels uniformer. Bovendien laten proeven zien dat de biggen zwaarder zijn bij het afleveren.

Ook een voordeel in de portemonnee is direct te voelen: doordat er geen duur speenvoer ingezet hoeft te worden, zijn de voerkosten met het Forti Go-concept maar liefst € 1,12 per big lager. Daarnaast bevat Forti Go minder fosfor dan traditionele biggenvoeders, wat u Euro’s oplevert. Maar wat maakt Forti Go dan tot het ideale droge opvolgvoer na Forti Boost?

1.    Geen voeromschakeling tussen spenen en 25 kg
2.    Optigrinding: deeltjesfijnheid aangepast aan verteringscapaciteit van maagdarmkanaal
3.    Extra groei


Bent u benieuwd wat u kunt winnen door het voeren van het Forti Go-concept of een van de andere smaakmakende varkensvoeders van Nijsen/Granico? Bel dan +31 (0)478 – 55 29 00 voor advies van een van onze adviseurs.  

Bekijk de folder Forti Go

20150210 FortiGoFolder